Десяток злочинів за три дні: серійного крадія затримали на Вінниччині

За три дні правопорушник вчинив десяток злочинів на території Гайсинського району. Оперативники управління карного розшуку та Гайсинського райуправління розшукали та затримали чоловіка в м. Умань Черкаської області. Як повідомляє пресслужба ГУНП у ВІнницькій області, тепер зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами начальника Управління карного розшуку обласного главку поліції Андрія Дамзіна, у період з 16 по 19 серпня до поліції надійшла серія повідомлень про злочини на території м. Гайсин. Оперативними заходами поліцейські встановили причетність до цих правопорушень 42-річного мешканця м. Умань.

Зловмисник за допомогою відмичок викрав два автомобілі Daewoo Lanos та Lancia Dedra та перегнав їх до м. Умань. До того ж правопорушник шляхом пошкодження замків проникав до автівок, магазинів, кафе та станції технічного обслуговування, звідки викрав майно на суму понад півмільйона гривень.

Викрадене майно вилучено. Наразі у судах Черкаської області слухаються кримінальні провадження за скоєння чоловіком ряду майнових злочинів.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні крадіжок та угонів (ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України). За скоєння цих злочинів підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії. 

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: кримінал

Переглядів: 747
Поширень: 0

Останні новини