Захист одягу і взуття від вологи та збереження форми: як обрати водовідштовхувальні засоби в інтернет-магазині Alp

Водовідштовхувальний засіб - необхідна річ не лише для дощової осені, а й для активного відпочинку у будь-яку пору року. Тож, якщо ви шукаєте способи вберегти ваші речі від вологи, то вам  сюди  - в інтернет-магазині Alp представлені різноманітні засоби для обробки одягу, взуття або ж виробів зі шкіри чи тканини, в тому числі - мембранної.

Далі розповімо про основні засоби з водовідштовхувальними властивостями.

В яких випадках варто використовувати такі засоби?

Як вже зазначалось, водовідштовхувальні засоби актуальні для використання у будь-який період року. Вони здатні захистити від вологи різноманітні вироби та продовжити їхній термін експлуатації.

Наприклад, якщо ви помітили, що улюблені куртка чи взуття почали дещо пропускати вологу - спеціальні засоби відновлять їхні захисні властивості й ви надалі зможете комфортно користуватися цими речами. До того ж, це значно вигідніше за придбання нових виробів.

Особливо корисними водовідштовхувальні засоби будуть для любителів подорожувати. Так, при активному відпочинку та туризмі важливо відчувати комфорт і при цьому не переживати, що потрібна річ під час подорожі зіпсується. І це стосується не лише одягу або взуття, а й наметів для відпочинку. Так, водовідштовхувальні засоби здатні забезпечити комфортне перебування у наметах, захищаючи від дощу чи, банально, роси.

Варіанти та переваги товарів

Загалом є ціле різноманіття засобів, які захищають ті чи інші вироби від вологи. Відтак, засоби з водовідштовхувальними властивостями варто підбирати відповідно до типу матеріалу.

Наприклад, пропитка для мембран розроблена спеціально для надання водовідштовхувальних властивостей мембранним тканинам та нейлоновим матеріалам. Окрім того, засіб підійде для виробів, що мають поліуретанове покриття.

Так, це надійний захист від вологи для, наприклад, плащів, накидок та будь-якого одягу з багатокомпонентним утеплювачем. До слова, такі засоби на водній основі безпечні для навколишнього середовища.

Окремо варто відзначити водовідштовхувальні засоби для взуття. Про це варто подбати завчасно вже зараз, адже невдовзі розпочнуться звичні для осіннього періоду тривалі дощі, а отже цей елемент гардероба має бути надійно захищений від вологи.

Водовідштовхувальний засіб вбереже не лише сам виріб, а й здоров'я свого власника, адже забезпечить сухість стоп.

Важливий нюанс - засоби, представлені на сайті alp.com.ua, не знижують повітропроникні властивості взуття, а зміни в структурі нейлону, шкіри чи тканини - мінімальні (зовнішній вигляд матеріалу не змінюється).

Окрім базових “плюсів”, засоби мають і інші переваги: наприклад, зручну губку-аплікатор, компоненти для подовження терміну експлуатації взуття, безпечність для здоров’я, а ще сумісність з матеріалами з мембранами.

В якості підсумку

У будь-якому випадку, обираючи засоби для захисту від вологи в інтернет-магазині Alp, ви можете бути впевнені у їхній якості та ефективності. Якщо маєте сумніви щодо вибору конкретного засобу - консультанти нададуть вам всю необхідну інформацію та підберуть засіб, який підійде для саме ваших потреб.

Також можна замовити доставку до вашого населеного пункту або ж забрати замовлення самостійно у Києві чи Дніпрі. Всю актуальну інформацію дивіться на сайті інтернет-магазину.


Переглядів: 601
Поширень: 0

Останні новини