На Вінниччині водію лісовоза, за участі якого сталась ДТП із 12 загиблими, повідомили про підозру

Смертельна аварія за участі лісовоза DAF та легковика  ВАЗ 2102 сталася 22 серпня близько 19.30 поблизу села Бродецьке Хмільницького району. Водій легковика та усі його пасажири під час зіткнення отримали травми несумісні з життям.

Як повідомляють у поліції, за результатами проведених першочергових процесуальних дій слідчі повідомили 42-річному водію вантажівки, жителю Житомирської області, про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на місці пригоди загинув 23-річний водій ВАЗу та його пасажири – п’ятеро дорослих віком 20, 26, 31, 32 і 38 років, та шестеро малолітніх віком 2, 4, 8, 11 та двоє 12-річних дітей.

Водію зaгрожує покaрaння у вигляді позбaвлення волі нa строк від 5 до 10 років з позбaвленням прaвa керувaти трaнспортними зaсобaми нa строк до 3 років. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька  обласна прокуратура. Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1040
Поширень: 0

Останні новини