У центральному соборі ПЦУ у Вінниці молилися за воїнів та український народ у День Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня 2023 року, в день 32-ї річниці Незалежності України, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у місті Вінниця був відправлений молебень за Українську Державу.

Молебень звершив митрополит Вінницький і Барський Симеон у співслужінні з соборним духовенством, повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії ПЦУ. 

Під час молебню підносилися молитви за Україну і український народ, за Президента і владу та за всіх, хто покликаний дбати про розвиток країни. Особливі молитовні прохання підносилися за українських воїнів, щоби Господь дарував їм мужність та сили обороняти Батьківщину від супротивників.

"У молитві, яку виголосив митрополит Симеон, звучали благання за воїнів, за вдовиць, за сиріт, за скалічених i немічних, i за всіх, хто постраждав від війни, яку розв’язав проти України російський агресор. Митрополит Симеон також молився, щоби Всемилостивий Господь благословив Україну, Президента, владу і військо та весь український народ духовними і земними благами і дарував усім українцям духа любові до єдиної i неподільної Матері-України та один до одного", - йдеться у повідомленні. 

Під час заходу хор співав духовні гімни на честь України, українського війська та народу. 

Митрополит Симеон привітав усіх присутніх у храмі зі святом, побажав божого благословення нашим воїнам, а також перемоги і справедливого миру.


Теги: свята

Переглядів: 1287
Поширень: 0

Останні новини