Вінниця виділила 5 млн грн на підтримку захисників у Білопіллі на кордоні з Сумщиною

Під час сесії Вінницької міської ради, яка відбулася сьогодні, 25 серпня, було прийнято рішення про виділення фінансової допомоги Білопільській міській територіальній громаді. Сума субвенції становить 5 мільйонів гривень. Ці кошти призначені для підтримки військових підрозділів ЗСУ та територіальної оборони, включаючи добровольчі формування.

Сумщина в даний час знаходиться на передовій лінії. Привімкнутість до кордону надає російським військам можливість здійснювати обстріли цієї землі різними видами озброєння. Найбільше постраждає від цього Білопілля. Голова місцевої громади Сергій Моргунов заявляє, що Вінниця не може ігнорувати цю ситуацію.

«Білопіллю ми вже неодноразово допомагали технічними засобами. Це і екскаватори, і кран і інше. У тому числі й депутати долучалися до цього процесу, – зазначив Вінницький міський голова. – У них достатньо складна ситуація, найближча громада знаходиться за 7 км від кордону з росією, і їх просто гатять там із мінометів. Вони навіть не встигають оголосити повітряну тривогу. Тому ми виносимо сьогодні це рішення».

о. Кошти підуть на матеріально-технічне оснащення оборонців, покращення їхнього фінансового забезпечення. Завдяки цьому воїни зможуть продовжувати удосконалювати свою військову майстерність та давати ще більш ефективнішу відсіч російським загарбникам, захищаючи кордони нашої держави.

Виділені кошти будуть використані для забезпечення військових матеріальними та технічними ресурсами, а також для поліпшення їхньої фінансової ситуації. Виділені кошти будуть використані для забезпечення військових матеріальними та технічними ресурсами, а також для поліпшення їхньої фінансової ситуації. Це сприятиме подальшому підвищенню професійної майстерності військових та забезпечить ще більш ефективний опір російській агресії, захищаючи межі нашої держави.



Переглядів: 909
Поширень: 0

Останні новини