Сьогодні Вінниця проводжає в останню путь Тимофія Іванова - відважного воїна та захисника

31 серпня у Вінниці відбувається прощання з Тимофієм Івановим, членом Вінницької громади, який помер у віці 32 років. Тимофій був військовослужбовцем у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді, де разом зі своїми товаришами захищав східні кордони України. Він загинув 9 серпня під час виконання бойового завдання біля села Мар’янка в Дніпропетровській області, повідомила міська рада.

Тимофій Іванов народився 13 березня 1991 року. У своєму дитинстві він проживав з родиною в селі Кам'янка Каховського району Херсонщини. Після закінчення школи він вирушив до обласного центру на навчання, де вивчив професію кухаря і обрав її своєю основною роботою. Але звичайне життя було насильно перерване через початок російської агресії.

Влітку попереднього року, разом із своїми батьками, Тимофій був змушений покинути свій рідний дім у пошуках безпечного притулку. Їх шлях привів до міста Вінниця. Саме тут Тимофій прийняв рішення вступити на захист Батьківщини.

«Наш Тимофійчик не чекав на повістку, сам пішов у центр комплектування, – каже сестра воїна Анжеліка. – Відтоді ми мало чули від нього про війну, він охочіше розповідав про плани. Казав, що після Перемоги хоче повернутися на Херсонщину, долучитися до її відновлення. Але, передусім для всіх, хто вижили, всіх, хто вистояли, приготувати найкращі страви, щоб за спільним столом вшанувати тих, кому не судилося дожити до цього дня…»

Церемонія прощання із Тимофієм Івановим відбудеться за адресою: Генерала Арабея, 1. Початок о 10:00 год.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 646
Поширень: 0

Останні новини