Пожежі у природних екосистемах не вщухають. На Вінниччині вигоріло ще 7 гектарів родючого ґрунту

На Вінниччині не вщухають пожежі у природних екосистемах, щодня рятувальники виїжджають на боротьбу з вогнем на території області.

"Не зважаючи на постійну превентивну роботу рятувальників Вінниччини, щодо випалювання сухої рослинності, громадяни й надалі нехтують правилами пожежної безпеки і цим не лише додають роботи бійцям ДСНС, а й шкодять довкіллю", - повідомляє ДСНС.

За добу, 30 серпня рятувальники Вінниччини 12 разів ліквідовували пожежі в природних екосистемах. Зокрема у Жмеринському, Тульчинському, Гайсинському та Могилів-Подільському районах області. Полум’ям обпалено понад 7 га ґрунту.

"Шановні громадяни!  Недбало кинутий недопалок, іскра від багаття, небезпечні пустощі з вогнем можуть стати причинами виникнення масштабних пожеж, як в житловому секторі, так і в природних екосистемах. Тож рятувальники Вінниччини вкотре звертаються до людей з проханням не ігнорувати всі застереження Служби порятунку та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки", - звертаються до вінничан надзвичайники. 

Фото: ДСНС


Теги: пожежа

Переглядів: 487
Поширень: 0

Останні новини