Нові транспортні можливості: розширення та зміна графіку громадського транспорту Вінниці

Починаючи з четверга, 31 серпня, Вінницька транспортна компанія розширює кількість транспортних засобів на міських маршрутах. Згідно з повідомленням з департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради, було додатково введено в експлуатацію 6 тролейбусів та 8 трамваїв.

Кількість тролейбусів збільшили на наступних маршрутах:

№ 3 «Вишенька – ВПЗ»; № 9 «Водоканал – Князів Коріатовичів»; № 13 «Водоканал – Аграрний університет»; № 21 «ВПЗ — Залізничний вокзал».

Водночас кількість трамваїв збільшили на маршрутах:

№ 1 «Муніципальний ринок – Електромережа»; № 2 «Барське шосе — Вишенька»; № 3 «Вишенька — Електромережа»; № 6 «Муніципальний ринок – Вишенька».

Також у департаменті транспорту та міської мобільності зазначили, що завдяки перерозподілу тролейбусів було залучено додатковий транспорт на маршрути № 4 «Вишенька – Лугова» та № 7 «Залізничний вокзал – Вінниччина-Авто».

«Збільшення кількості рухомого складу пов’язане із початком нового навчального року, оскільки у цей період значно збільшиться кількість пасажирів. Попередньо фахівці нашого департаменту проаналізували ситуацію з пасажиропотоком у нашому місці. За результатами цього аналізу було прийнято рішення про збільшення кількості рухомого складу на цих маршрутах», – зазначив заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Сергій Бузниковатий.

У додаток до цього, він зазначив, що працівники Вінницької транспортної компанії вже розпочали актуалізацію розкладу руху на зупинках громадського транспорту.



Переглядів: 772
Поширень: 0

Останні новини