ART-день у центральному парку разом з Палацом дітей та юнацтва

У перший день вересня у Центральному міському парку ім. Леонтовича відбувся благодійний ART-день, ініційований Вінницьким міським палацем дітей та юнацтва. Під час цього заходу, керівники гуртків разом із своїми вихованцями організували танці, співи, гру на музичних інструментах і виставку творчих робіт, з метою привернути увагу більшої кількості людей до діяльності гуртків у Палаці. Також, під час цього івенту діяла благодійна ярмарка "Разом до Перемоги", де всі охочі мали можливість придбати вироби, а зібрані кошти передати на підтримку Збройних Сил України.

У міському парку була проведена розважально-ігрова програма під назвою "Палац скликає друзів", а також відбулася виставка-презентація творчих об'єднань вихованців Палацу. Міська рада піділилася деталями заходу. 

Під час цього заходу педагоги представляли як свої, так і творчі роботи дітей, включаючи в'язані іграшки, авіамодельні вироби, прикраси, ляльки, сувеніри, патріотичні вироби, вироби оригамі та багато інших цікавих речей.

Творчі групи у місцевій спільноті провели цікаву культурну програму. На заході гості мали змогу насолодитися виступами танцювальних і вокальних колективів, побачити їхні виставки.

Директорка Палацу дітей та юнацтва, Ірина Матусяк, відзначила, що це був перший раз, коли вони вирішили провести подібну подію такого формату.

«Цього разу ми вирішили саме в такому форматі презентувати свої напрямки роботи, аби батьки разом з дітками могли наживо побачити, що щоденно виготовляють та вивчають з вихованцями наші педагоги. Зокрема, мирне небо для проведення нашого заходу завдяки нашим Захисникам, отож всі кошти з продажу робіт підуть на ЗСУ», – сказала вона.

Загалом, по завершенню ART-дня вдалось зібрати майже 5 000 тисяч гривень. Незабаром кошти віддадуть в благодійну організацію, де вже отримали перелік потреб від військових.



Переглядів: 582
Поширень: 0

Останні новини