Схиляємо голови у скорботі: Вінниця прощається з Героями Спартаком Варданяном та Леонідом Сокольваком

Міська рада сповістила трагічну новину. Сьогодні, 8 вересня, мешканці Вінниці вшановують пам'ять двох Героїв - Спартака Варданяна і Леоніда Сокольвака, які відстоювали її майбутнє разом із іншими військовими. Вони брали активну участь у боротьбі проти російських окупантів та втратили свої життя в сурових боях на Донецькому напрямку. 

Спартак Варданян

Спартак Варданян народився 19 червня 1976 року в селищі Великий Острожок, що розташоване у Хмельницькому районі. Після закінчення школи він відслужив строкову службу, а потім переїхав до міста Вінниця. У Вінниці він заснував сім'ю та знайшов сферу занять. Спочатку він спробував себе в підприємницькій справі, а пізніше вирішив займатися торгівлею.

«Де б не був, Спартак завжди з добротою та чуйністю ставився до людей. Проявляв свою підтримку оточуючим. Якщо комусь було важко, намагався допомогти. Не цурався ніякої роботи, був люблячим чоловіком для мене та турботливим батьком для наших дітей. Доньці наразі 24 роки, а синочку – 12. Війна відібрала в нас найцінніше», – каже дружина полеглого Героя Людмила.

Спартак Варданян служив у лавах в/ч А 3137. Останнім для нього став бій поблизу с. Оріхово-Василівка Бахмутського району. Загиблому воїну було 47 років.

Поховають Захисника об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Леонід Сокольвак

Леонід Сокольвак народився 6 червня 1974 року в селі Будки, яке розташоване в Немирівському районі. Свою початкову освіту він здобував в місцевій школі, а після закінчення школи продовжив навчання в Вінницькому професійно-технічному училищі. До російської агресії в Україні Леонід працював у Вінницькій транспортній компанії.

«Мій чоловік був мирною людиною, хоча в юності й відслужив армійську службу. Він завжди працював, піклувався про нас з донькою та нашу велику родину, – розповідає дружина загиблого Захисника Алла. – Та все змінила війна…»

Леонід став у стрій ЗСУ на початку великої війни. Був стрільцем. Бойовий шлях мужнього чоловіка обірвався 29 червня біля с. Старомайорське Волноваського району, за кілька тижнів після його 49-го Дня народження.

Церемонія прощання із Леонідом Сокольваком розпочнеться о 10:00 за адресою: вул. Київська, 51.

А об 11:00 у Храмі образа Ісуса Христа ПЦУ (проїзд П. Корнелюка, 4) відбудеться поминальна панахида за загиблим бійцем.

Поховають воїна близько 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Героям!



Переглядів: 3467
Поширень: 1

Останні новини