На Вінниччині трапилися чотири ДТП: є потерпілі

Аварії трапились у Вінницькому, Хмільницькому та Гайсинському районах. Чотирьох постраждалих госпіталізовано до медичних закладів. Слідчі встановлюють причини та обставини автопригод. 

8 вересня близько 06.30 поблизу села Дяківці Вінницького району 39-річний водій ВАЗ-2107 під час переїзду головної дороги з однієї обочини на протилежну не надав переваги у русі мотоциклісту. 

Ще одна аварія за участі 63-річного водія ВАЗ-21101 та 67-річної жінки-пішохода у смт Літин Вінницькому районі сталась о 13.10. За попередньою інформацією слідства, водій не впорався з керуванням та допустив наїзд на потерпілу, яка перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.

Цього ж дня в смт Теплик Гайсинського району 73-річний водій легковика Chevrolet Aveo не впорався з керуванням та допустив наїзд на 62-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці.

Дорожньо-транспортна пригода у с. Глинськ Хмільницького району сталась близько 19.40. 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-21061, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 11-річного велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину дороги.

Внаслідок автопригод мотоцикліст, пішоходи та велосипедист з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до медичних закладів.

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арешт майданчики.

Слідчі призначили проведення ряду експертиз для встановлення остаточних причин аварій.

За вказаними фактами слідчі розслідують кримінальні провадження, передбачені ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 1814
Поширень: 0

Останні новини