На щиті: сьогодні Вінниця схиляє голови в жалобі за Героєм Євгеном Воротняком

1 вересня, виконуючи військове завдання поблизу села Роботине в Запорізькій області, життя Євгена Воротняка, який був частиною 118-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, припинилося через артилерійський обстріл. Захиснику було всього 33 роки. У нього вдома залишилися дружина та 9-річний син, які його чекали. Інформацію опублікувала Вінницька міська рада.

Євгеній Воротняк народився 3 серпня 1990 року у місті Вінниця. Отримав освіту у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, конкретно в гуманітарно-естетичному колежі № 29. Після цього він навчався у Вищому професійному училищі № 11 і почав свою кар'єру. Він заснував родину і приділяв особливу увагу її добробуту. Під час відпочинку він любив рибалити і мав багато друзів. Про це розповіла його дружина, Олена, яка стала вдовою Героя.

«Коли розпочалось повномасштабне вторгнення мій чоловік відразу пішов до військомату та став на облік. Не ховався й не йшов на компроміс із совістю. Таким він був – прямолінійним, чесним та безкорисливим. Своїм прикладом усе життя показував, яким має бути справжній чоловік. Навчав й мене бути сильною, завжди жити своєю головою і я передам це синові», – каже жінка.

Церемонія прощання із Євгенієм Воротняком розпочнеться о 9:30 за адресою: вул. Київська, 122. Поминальна панахида за полеглим відбудеться о 10:00 у Мироносицькій церкві (вул. Київська, 130). Наступною зупинкою траурного кортежу стане подвір’я його рідної школи.

Поховають воїна близько 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 3658
Поширень: 0

Останні новини