Привітання в картинках на Воздвиження Хреста Господнього: короткі привітання

14 вересня православні християни відзначають одне з дванадцяти найважливіших свят – Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього. Це свято присвячене знаходженню хреста, на якому був розп'ятий Ісус Христос.

Історія свята сягає IV століття. У 326 році цариця Олена, мати імператора Костянтина Великого, відвідала Єрусалим. Вона хотіла знайти місце, де був розіп'ятий Ісус Христос. Завдяки її молитвам і старанням, було знайдено три хрести, на яких були розіп'яті Ісус Христос, розбійник Дисмас і розбійник Гестас.

Щоб дізнатися, на якому з хрестів помер Ісус Христос, святий єпископ Макарій здійснив молебень. Потім він торкнувся хрестів до хворої жінки. Хрест, на якому був розп'ятий Ісус Христос, зцілив її.

Знахідка хреста стала великим торжеством для християн. Імператор Костянтин Великий наказав спорудити в Єрусалимі храм Воскресіння Господнього. Хрест був встановлений в храмі, а потім урочисто піднятий над ним.

Воздвиження Хреста Господнього – це свято утвердження християнства. Воно нагадує нам про те, що Ісус Христос прийняв смерть на хресті, щоб врятувати людство від гріхів.

 

Привітання в картинках з Воздвиженням Хреста Господнього 

Короткі привітання з Воздвиженням Хреста Господнього своїми словами

Бажаю вам у цей святковий день миру, добра і благодаті Божої. Нехай ваші серця будуть наповнені любов'ю до ближніх і до Бога. Нехай Хрест Господній оберігає вас від усіх бід і напастей.

З Воздвиженням Хреста Господнього! Бажаю вам у цей святковий день миру, добра і благодаті Божої. Нехай ваші серця будуть наповнені любов'ю до ближніх і до Бога. Нехай Хрест Господній оберігає вас від усіх бід і напастей.

Воздвиження Хреста Господнього – це свято світла і радості. Нехай цей день подарує вам багато добра, щастя і любові. Бажаю вам міцного здоров'я, душевного спокою і надії на краще. Зі святом!


Переглядів: 26508
Поширень: 0

Останні новини