Вінницька "Нива" програла львівським "Карпатам-2" у футбольному матчі чемпіонату України

Вінницька "Нива" програла львівським "Карпатам-2" у матчі сьомого туру Другої ліги ПФЛ сезону 2023/24. Команди зустрілися 13 вересня на Центральному міському стадіоні у Вінниці. Гра завершилася з рахунком 1:4, повідомляють на сторінці футбольного клубу у Facebook.

Стартовий склад "Ниви" був таким: 71. Вічний (воротар), 3. Лотоцький, 26. Никитюк, 63. Власенко, 23. Борячук, 70. Швець, 33. Ничипоренко, 11. Страшкевич, 17. Рогульський, 29. Петленко, 10. Загорулько. На лаві запасних були: 1. Попович (в), 9. Кобцов, 20. Мельник, 8. Рябий, 13. Євтіхов.

В історії двох команд це був 14-й спільний матч: вісім перемог мала вінницька “Нива”, п’ять було за львів’янами.

На 41-й хвилині гри рахунок матчу відкрили “Карпати-2”: м'яч у ворота вінничан забив Віталій Катрич. Із рахунком 0:1 на користь львів'ян і завершився перший тайм. Протягом цього часу три жовтих картки отримали гравці "Карпат-2", а на 36-й хвилині гри пряму червону вручили захиснику та капітану вінницької “Ниви” Олександрові Борячуку. Також на 42-й хвилині відбулася заміна серед вінничан: замість Артура Петленка вийшов Олександр Євтіхов.

На 65-й хвилині гри вінничани пропустили другий м’яч у свої ворота від львів'янина Артема Лігостаєва. На 79-й хвилині третій гол "нивівцям" подарував Василь Дебич.

У другому таймі дві жовтих картки отримали "карпатівці" Рожко та Дебич і "нивівець" Никитюк. Також в обох командах відбулися заміни. У вінничан, зокрема, була подвійна: Рябий вийшов замість Нечипоренка, а Мельник замінив Страшкевича.

На 87-й хвилині гри м'яч у ворота львів'ян з подачі Рябого забив Борис Лотоцький. Це перший матч гравця у складі “Ниви”. А на 88-й хвилині вінничани отримали четвертий гол від Дмитра Коваленка.

Із рахунком 1:4 гра завершилася на користь львів'ян.


Переглядів: 486
Поширень: 0

Останні новини