Нові перспективи для аграріїв: проєкт "Амбасадори Вінниці" запрошує до участі

В агропромисловому секторі Вінниці з'явилася можливість для підприємців приєднатися до проєкту "Амбасадори Вінниці". Ця можливість відкрита для компаній, які спеціалізуються на експорті своєї продукції за кордон і мають плани щодо розширення своїх можливостей. Проєкт був запропонований і підтримується EU4Business, Клубом успішної молоді та Business People Club, а також отримав підтримку Вінницької міської ради.

Організатори проєкту наголошують, що вони мають намір відібрати 10 підприємств, спрямованих на експорт, з наявністю від 5 до 100 найманих співробітників, які також мають готову продукцію для зовнішніх ринків або мають мінімальний досвід у цьому напрямку, для участі в проєкті.

“Учасники отримають доступ до практичних знань та навичок в сфері торгівлі, маркетингових компонентів, проведення В2В зустрічей, ведення перемовин, презентації свого бізнесу та налагодження співпраці з іноземними компаніями”, – йдеться в повідомленні.

Учасників проєкту також очікують захоплюючі навчальні вебінари, можливість отримати індивідуальні консультації щодо експорту, доступ до презентаційних матеріалів і навіть можливість взяти участь у бізнес-місії до Польщі. Усі зацікавлені запрошують взяти участь у конкурсному відборі.

Зареєструватися можна за посиланням – https://forms.gle/d53iE2Zot35fRYvAA . Реєстрація триватиме до 20 вересня, всі дані збиратиме та опрацьовуватиме ГО “Клуб успішної молоді”. Результати відбору будуть оприлюднені 22 вересня.

Для додаткових консультацій можна звертатися за номером телефону 0631361943 або писати на пошту kdl.ivanna@gmail.com (Іванна Кобзар).

Довідкова інформація: Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.



Переглядів: 763
Поширень: 0

Останні новини