На Вінниччині іноземець на смерть збив 24-річну дівчину

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 21 години 14 вересня в м. Немирів. У результаті автопригоди 24-річна дівчина отримала травми несумісні з життям. Слідчі встановлюють причини ДТП.

За попередньою інформацією слідства, 24-річний водій автомобіля Skoda, громадянин іншої країни, допустив наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії потерпіла отримала травми несумісні з життям.

Результат освідування керманича на приладі «Драгер» показав, що на момент вчинення ДТП чоловік був тверезим. Також у чоловіка здійснено забір крові для проведення експертиз.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Наразі чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.



Переглядів: 1229
Поширень: 0

Останні новини