Привітання в картинках на День фармацевтичного працівника: короткі привітання

З Днем фармацевтичного працівника! 15 вересня в Україні відзначається День фармацевтичного працівника. Це свято всіх, хто пов'язаний з виробництвом ліків та контролем якості лікарських засобів.

Фармацевт - це не просто людина, яка продає ліки. Це справжній лікар, який знає все про фармакологію та допомагає людям одужати.

Шановні фармацевти, від щирого серця вітаємо вас з професійним святом! Дякуємо вам за вашу важливу роботу, за те, що ви піклуєтеся про здоров'я наших громадян. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у роботі та особистому житті!

 

Привітання в картинках з Днем фармацевтичного працівника

Короткі привітання з Днем фармацевтичного працівника

У День фармацевтичного працівника хочу побажати вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя і професійних успіхів! Ваша праця - це справжнє служіння людям. Нехай ваша робота приносить вам радість і задоволення, а пацієнти будуть вдячні за вашу допомогу. Бажаю вам завжди бути здоровими, щасливими і успішними в вашій нелегкій, але такій важливій роботі! З Днем фармацевтичного працівника! Нехай ваша робота приносить вам радість і задоволення, а пацієнти будуть здоровими і вдячними! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя і професійних успіхів! Нехай ваша праця буде завжди вдячною!

Привітання в смс-форматі:

З Днем фармацевтичного працівника! Нехай ваша робота приносить вам радість і задоволення, а пацієнти будуть здоровими! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя і професійних успіхів! Вітаю з Днем фармацевтичного працівника! Нехай ваша робота буде завжди вдячною!
 

Переглядів: 10442
Поширень: 0

Останні новини