Доступні ліки для Вінничан: у Вінницьких Хуторах відкрилась Муніципальна аптека

Мережа аптек у місті Вінниця розширилася і тепер охоплює територію Вінницько-Хутірського округу. За інформацією старости округу Владислава Кривешка, перша Муніципальна аптека розпочала свою роботу в будівлі Вінницько-Хутірської амбулаторії ЦПМСД №5.

"Продовжуємо реалізовувати Стратегію 3.0, де нашим неодмінним пріоритетом є покращення охорони здоров’я всієї територіальної громади в цілому та мешканців старостинських округів зокрема, – зазначає очільник округу. - Тепер, мешканці нашого округу та клієнти закладу зможуть придбати або отримати необхідні ліки поруч з домівкою, що значно підвищує комфорт та якість наданих послуг".

Мережа муніципальних аптек у Вінниці активно підтримує різні міські соціальні програми. Однією з їхніх ініціатив є надання пільгових умов населенню, зокрема тим, хто має особливі потреби в медичних засобах. Крім того, ці аптеки беруть участь у державній програмі "Доступні ліки".

В рамках останньої програми, пацієнти, які страждають від серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, бронхіальної астми, хвороби Паркінсона або нецукрового діабету, можуть отримати відповідні ліки безкоштовно або зі значними знижками. Для цього їм необхідно звернутися до свого сімейного лікаря і отримати спеціальний рецепт з позначкою "Доступні ліки". Вартість цих ліків повністю або частково компенсується за рахунок державного бюджету, - повідомляє міська рада

Адреса аптечного пункту у Вінницьких Хуторах: вул. 8-го Березня, буд. 11А. Години роботи: з 8.00 до 18.00.



Переглядів: 612
Поширень: 0

Останні новини