Турнікети для героїв: Вінницькі школи збирають кошти на підтримку військових

Педагоги, учні та батьки загальноосвітніх закладів об'єдналися в новому навчальному році з метою зібрати кошти для придбання кровоспинних турнікетів для наших військових. Протягом двох тижнів вдалося зібрати 228 000 гривень і придбати 400 таких турнікетів, а також скомплектувати першу сотню бойових аптечок, які будуть передані на фронт на запит військових частин.

«Знаючи потреби військових та необхідний мінімум для їх виживання в найскладніших умовах, ми не можемо бути осторонь. Якісний турнікет — це запорука збереженого життя. Завдяки активній позиції наших освітян та батьківської спільноти, вдалося закупити партію надійних, перевірених часом та в бою турнікетів українського виробника SICH», — зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Збір коштів на наступну партію високоякісних українських кровоспинних засобів триває. Будь-хто, хто бажає долучитися до цього благодійного збору, може звернутися до будь-якого загальноосвітнього закладу у Вінницької громади.



Переглядів: 583
Поширень: 0

Останні новини