Курси англійської мови в Englishdom: варіанти, особливості та переваги

У сучасному світі володіння англійською мовою є надзвичайно важливою навичкою. Подорожі, робота та навчання - лише частина сфер, де вона може мати вирішальне значення. Англійська мова відкриває безліч можливостей і полегшує спілкування в різних аспектах життя.

Якщо ви лише збираєтесь опанувати англійську чи маєте бажання вдосконалити вже наявні знання - радимо спробувати курси англійської мови в Englishdom.

Особливості вивчення англійської в Englishdom

Передусім варто зазначити, що програми курсів є авторськими, розроблені за навчальними методиками Оксфорду та Кембриджу. А отже - ви можете бути впевнені у якості навчальних матеріалів.

Наступний важливий момент - зручність навчання. Інтерактивна методика та уроки віч-на-віч з репетитором на зручній онлайн-платформі - вже половина успіху. Також можна завантажити спеціальний додаток та практикуватися у будь-який зручний для вас момент.

В Englishdom працює понад 900 викладачів, і ви можете обрати фахівця за характером чи інтересами.

Для отримання додаткової практики в Englishdom є розмовні онлайн-клуби, де разом із викладачами та іншими студентами можна ефективно покращувати навички спілкування.

До речі, після проходження курсу навчання ви отримуєте відповідний сертифікат.

Варіанти курсів

В Englishdom є курси для будь-якої цілі та рівня. Так, ви можете обрати: загальні курси, спеціальні курси, підготовка до іспиту, курси для підлітків.

Прямо на сайті ви можете переглянути детальну інформацію про кожен з курсів та обрати найбільш бажаний:

Загальні курси (50 занять): англійська для початківців, розмовна англійська, заняття для певних рівнів володіння англійською; Спеціальні курси (залежно від напрямку, від 20 до 50 занять): для бізнесу, для ІТ, сфери фінансів, подорожей, інтенсиви, підготовка для іспитів, корпоративна англійська тощо; Підготовка до іспитів (30 занять): до ЗНО з англійської та до IELTS; Англійська для дітей (50 занять).

З чого почати?

Ви можете спробувати безкоштовний урок в межах будь-якого курсу, аби перевірити свої знання та пересвідчитись у комфортності вивчення англійської мови разом з Englishdom.

Після залишення заявки на безкоштовний пробний урок методист визначить ваш рівень та підбере програму згідно з вашою метою та інтересами.

У будь-якому випадку, обираючи курси англійської в Englishdom, ви можете бути впевнені у тому, що вивчення англійської може бути зручним, комфортним та ефективним.


Переглядів: 529
Поширень: 0

Останні новини