612 будинків готові до зими: Вінниця швидко впроваджує енергозберігаючі заходи

До настання опалювального сезону залишилося небагато часу, і Вінницька громада дуже активно готується до приходу холодів. Основною метою Оперативного штабу, який відповідає за підготовку до опалювального сезону, є впровадження заходів з підвищення енергоефективності та якісна підготовка до осінньо-зимового періоду. Протягом двох тижнів фахівці з Комунального підприємства Вінницької міського ради "Вінницяміськтеплоенерго" активно заповнюють системи теплопостачання в житлових будинках. На сьогоднішній день, 18 вересня, їхні роботи вже завершено в 612 будинках. Крім того, планується, що до кінця цього місяця мережі будуть заповнені в ще 1218 будинках.

Департамент міського господарства закликає мешканців Вінниці також приєднатися до цього процесу підготовки та вжити заходів у своїх власних будинках, які допоможуть зменшити втрати тепла.

«Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» доклали великих зусиль для того, аби підготувати тепловий комплекс міста. Але все ж ми закликаємо вінничан підготувати власні оселі до холодної пори року таким чином, щоб зменшити теплові втрати», – зазначив директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Оперативний штаб з підготовки до наступного опалювального періоду є координаційним органом, який об'єднує комунальні підприємства критичної інфраструктури, відповідні департаменти та комунальні підприємства обласної власності, які забезпечують постачання води та тепла. Серед основних завдань штабу є вивчення та вдосконалення відповідних дій в різних надзвичайних ситуаціях, розробка планів реагування на непередбачені обставини та прийняття рішень для ефективного управління в опалювальний період.



Переглядів: 609
Поширень: 0

Останні новини