Вся правда про розробку слотів

Ринок азартних продовжує активно рости та розвиватися. Поки різноманітні галузі постраждали від пандемії та її наслідків, саме віртуальні розваги зробили просто шалений стрибок у своєму розвитку та збільшенню лояльної аудиторії. Варто сказати, що гемблери вже доволі багато чого бачили, тому здивувати їх запуском нового автомату стає дедалі важче. Розробники багато працюють над створення автоматів, прийшов час заглянути за куліси цього процесу.

Створення ідеї

Гроші — це основний мотив,  який рухає вперед всю ігрову індустрію, адже саме для майбутнього заробітку створюють нові автомати. До того моменту, поки гравцеві вдається запустити онлайн слоти, проходить доволі багато часу і починається все з розробки загальної ідеї гри.

Команда розробників проводить дослідження ринку, планує майбутній запуск. Якщо цей процес вже повністю налаштований, для роботи використовують інтелектуальну карту:

створюється центральна концепція, тема слота, яка і буде відправною точкою в роботі; обираються функції та особливості майбутнього автомату, на цьому етапі розробники вирішують, яка кількість ліній буде в автоматі, скільки бонусних раундів зробити; відбувається впровадження необхідних для роботи автомата технологій.

Такий системний підхід дозволяє швидко налаштувати системний конвеєр з виробництва ігрових автоматів. Команди розробників також здатні вичерпувати свої ідеї, в такому разі в компанії проводять «інтелектуальний штурм», як правило, працівникові, який презентує найбільш успішну ідею виплачують чималу винагороду.

Детальний аналіз ринку

Після того, як основна ідея була взята до роботи, приходить час ретельно проаналізувати весь ринок та виявити, що саме зараз цікавить потенційних гравців. Всю інформацію збирають спеціалізовані інструменти, які пришвидшують роботу розробників. Команда отримує інформацію:

    Про всі тенденції у світі гемблінгу. Інформацію система збирає не тільки на основі аналізу казино, до уваги беруться популярні соціальні мережі. Про зручність інтерфейсу. У розробників є можливість протестувати окрему сторінку чи навіть повну гру конкурентів та зробити свої висновки. Про тренди, які активно обговорюються в соціальних мережах або на відеохостингах. Про фінансові дані, а саме, скільки буде коштувати розробити та запустити новий слот. Всі дані система знаходить у відкритих джерелах.

Крім того, розробники дуже велику кількість часу приділяють дослідженню того, наскільки потенційний слот буде цікавий для цільової аудиторії. Строк процесу розробки автомата відрізняється в залежності від автомата. Для створення простої гри потрібно всього декілька місяців, а щоб запустити масштабний проєкт з багатьма функціями може бути потрібно до 2 і більше років. 

Коли гра створена починається ще один відповідальний процес — тестування слота, воно може бути:

    Комбінаторним. Гра запускається з різними налаштуваннями. Тестувальник змінює кількість ліній для виплат, змінює суму ставки. Функціональне. Перевіряє фінансові шлюзи та можливість виводу коштів. Кросплатформенне. Запускає гру на різних пристроях. Регресивне. Повторно запускає слот для виявлення помилок та їх виправлення. Навантажувальне. Розробник ретельно перевіряє інфраструктуру та здатність слота працювати з одночасним запуском на великій кількості пристроїв. Ігрове. Це фінальна оцінка продукту. Слот дають тестувати групі гравців.

Робота над запуском ігрового автомата може тривати довгий час. Процес не може бути швидким, адже розробники роблять все, щоб фінальний результат не розчарував, а приніс яскраві емоції та, звичайно, гроші. 


Переглядів: 457
Поширень: 0

Останні новини