Благодійна інтелектуальна гра "БатлУМ" для вчителів Вінниці до свята працівників освіти

У Вінниці 27 вересня відбудеться благодійна інтелектуальна гра під назвою "БатлУМ", організована з нагоди Дня працівників освіти. Цей захід проводять спільно Міський Палац мистецтв, департамент культури і департамент освіти Вінницької міської ради. Під час гри всі бажаючі матимуть можливість зробити пожертву на придбання необхідного обладнання для наших військових.

«Інтелектуальна гра БатлУМ до Дня працівників освіти – це можливість для команд закладів у цікавий спосіб відзначити професійне свято, підвищити рівень власної ерудиції, обмінятися в змагальній формі досвідом із колегами, відпочити та провести своє дозвілля з користю», – зазначають організатори.

На переможців чекають цінні подарунки та ексклюзивні нагороди від міського голови.

У кожній команді має бути від 4 до 8 осіб (оптимально 6).

За додатковою інформацією та для попередньої реєстрації команд, яка триватиме до 25 вересня включно, звертайтесь: тел: (098) 4797252, (063) 6686768 (viber, telegram) – Сергій Штельмах (завідувач відділу культурно-освітньої роботи ЗК «Міський Палац мистецтв»).

Електронна пошта: zakladmpm@gmail.com та сторінка ЗК «Міський Палац мистецтв» або за телефонами: (0432) 65-56-12, 65-56-13.

Гра відбудеться 27 вересня в ресторані «Тифліс» (вул. Театральна, 20), початок об 19:00.



Переглядів: 768
Поширень: 0

Останні новини