Вінницькі хокеїсти привезли "срібло" з Всеукраїнського турніру на траві

З 16 по 17 вересня в Черкасах відбувся Всеукраїнський турнір з хокею на траві для хлопців 2010-2011 року народження, приурочений до пам'яті Артема Булаша - Захисника України. Друге місце на п'єдесталі здобула команда із Вінниці, представляючи міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 1.

На турнір прибуло шість команд хокеїстів із різних областей України, включаючи Черкащину, Сумщину, Вінницю та Калинівку. Змагання виявилися дуже напруженими, але незважаючи на молодий вік учасників, вони продемонстрували вражаючий рівень гри. Відмінну гру продемонстрували також спортсмени з Вінницької МДЮСШ № 1, які завоювали срібні медалі, - повідомляє міська рада.

Крім цього, гравець з Вінниці, Іван Васюра, був визнаний кращим гравцем турніру.

«Такі заходи сприяють розвитку спорту серед молоді та вшановують пам'ять Героїв, які віддали своє життя за Україну. Цей турнір, безсумнівно, допомагає хокеїстам розвивати свої навички та виховувати спортивний дух», – наголосив тренер команди Олексій Пламаділ.

Також він додав, що юні гравці відчули справжнє захоплення від того, що брали участь у спортивному заході такого рівня.

«Діти мали можливість виходити на поле, боротися за свою команду та відчувати атмосферу справжнього змагання, – зазначив тренер. – Ми віримо, що молодь, яка росте в дусі такого патріотизму, зробить нашу країну ще міцнішою!»



Переглядів: 466
Поширень: 0

Останні новини