Укрзалізниця здивувала фанатів Гаррі Поттера: Відкриття Платформи 9 ¾ в Україні

“У рамках унікального партнерства зі Стівеном Фраєм Укрзалізниця вводить нову зупинку для усіх своїх поїздів”, – повідомляє пресслужба Укрзалізниці в Telegram.

Це приємно вразило пасажирів і прихильників всесвіту Джоан Роулінг, і, безперечно, зробило подорож по потязі набагато більш чарівною. Цікаво, що анонсування даної зупинки виконує сам Стівен Фрай, відомий своїм голосом в англійських аудіоверсіях книг про Гаррі Поттера.

Додатково, варто зазначити, що Стівен Фрай прибув до Києва, щоб виступити як модератор на третьому Саміті перших леді та джентльменів, який відбувся 6 вересня в столиці. Актор прибув до України поїздом з Польщі 4 вересня. В інтернеті Фрай поділився своїми враженнями від перебування у Києві та зазначив, що раніше, напередодні саміту, йому довелося провести дві години в укритті через ракетну атаку росіян на Київ.

Довідка: 

Платформа 9 ¾, створена Джоан Роулінг, є ключовим символом у всесвіті Гаррі Поттера і розташована на станції Кінгс Крос у Лондоні. Вона є входом до Школи магії Гоґвортс і важливим місцем для головного персонажа Гаррі та його друзів Рона і Герміони. Щоб потрапити на платформу 9 ¾, маги повинні проходити крізь стіну між перонами 9 і 10, і ця сцена стала культовою серед прихильників Гаррі Поттера.

Джерело: https://psm7.com/uk/company/ukrzaliznycya-v-sotrudnichestve-so-stivenom-fraem-dobavlyaet-novuyu-neobychnuyu-ostanovku.html



Переглядів: 1118
Поширень: 0

Останні новини