Тепло у кожен будинок: як проходить підготовка до наближення опалювального періоду (актуальна інформація)

Вінницька громада активно готується до наближення опалювального періоду і вкладає основний фокус на якісну підготовку і заходи щодо енергоефективності. Оперативний штаб, відповідальний за цю підготовку, спільно з фахівцями КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», представниками управляючих компаній, об'єднань житлової експлуатації та правлінь ОСББ продовжує заповнення внутрішніх систем опалення теплоносієм. На сьогоднішній день вже завершено ці роботи в 833 багатоквартирних будинках у місті Вінниця, і залишилося ще 1 218 будинків, які також повинні бути готові до опалювального сезону.

Департамент міського господарства ВМР також закликає мешканців міста звернути увагу на заходи, спрямовані на зменшення тепловтрат у власних оселях, зокрема, перевірити стан дверей, вікон і батарей в своїх житлах.

«Вінниця активно готується до наступного опалювального періоду. Проте не варто забувати, що наша країна й досі перебуває у стані війни. І ворог може в будь-який момент відновити терористичні обстріли критичної інфраструктури. Тому ми закликаємо вінничан також зробити особистий вклад у цю підготовку та здійснити ряд заходів, які націлені на зменшення теплових втрат у власній оселі», – зазначає заступник директора департаменту міського господарства ВМР Олександр Зімбовський.

Довідка: Оперативний штаб, відповідальний за підготовку до наступного опалювального періоду, є координаційним органом, який об'єднує комунальні підприємства критичної інфраструктури, відповідні департаменти та комунальні підприємства обласної власності, які забезпечують постачання води та тепла. На засіданнях цього штабу обговорюються та відпрацьовуються відповідні алгоритми дій у різних надзвичайних ситуаціях, розробляються рішення щодо реагування на позаштатні обставини.



Переглядів: 665
Поширень: 0

Останні новини