На Вінниччині раніше судимий 23-річний чоловік проник у житло і викрав 5000 гривень

Вчора, 24 вересня, вінницькі поліцейські встановили та затримали 23- річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюються у викраденні грошей з помешкання. За такий злочин раніше судимому правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

До поліції звернулась 51-річна жителька с. Яришівка з повідомленням про крадіжку грошей зі свого будинку. Жінка розповіла, що близько 20 години вона виявила відсутність 5000 гривень.

Як розповів начальник відділу поліції № 3 Вінницького райуправління Ігор Чебан, при виїзді на місце події правоохоронці встановили, що правопорушник шляхом пошкодження вікна проник до будинку звідки викрав 5000 гривень.

За допомогою відео з камер спостереження та оперативно- розшуковим заходам поліцейські ідентифікували особу, причетну до злочину. 

Ним виявився 23-річний раніше судимий за аналогічні злочини житель Луки-Мелешківської територіальна громада.

Правоохоронці затримали зловмисника за місцем його проживання. Викрадені гроші чоловік витратив  на власні потреби.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого  ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8-ми років позбавлення волі. До обрання запобіжного заходу правопорушник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 494
Поширень: 0

Останні новини