Поліція досі шукає зниклого 22-річного Юрія Шаталюка: громадян закликають долучитися до пошуку

Нагадуємо, що хлопець зник ввечері 17 вересня. Востаннє його бачили по вулиці Київській та на міському пляжі по вулиці Гонти 17 вересня близько 21 години.  Про це пише вінницька поліція.

До пошуків Юрія задіяні оперативні служби обласного главку поліції та місцевого відділу, кінологи, спецпризначенці та рятувальники. Також долучились волонтери і небайдужі громадяни. Зниклого безвісти вінничанина шукають за допомогою дронів, човнів та службових собак.

Правоохоронці продовжують обстежувати річку Південний Буг, узбережжя та відпрацьовувати вулиці прилеглого приватного сектору. Поліцейські проаналізували інформацію з наявних камер відеоспостереження, перевірили коло спілкування та телефонні дзвінки хлопця, спілкувались із його рідними та знайомими, опитали десятки осіб. Наразі місцезнаходження Юрія Шаталюка ще не встановлене, тому робота правоохоронців триває.

Прикмети хлопця: зріст 175 см, худорлявої тілобудови.

Був одягнений у джинсову куртку, білу футболку з чорним написом, чорні спортивні штани, сірі кросівки. Особливі прикмети: має поріз на руці. Звертаємось до всіх, кому відома будь-яка інформація про зниклого Юрія, його місцезнаходження або інші відомості, що можуть стати корисними у пошуках, повідомляти за телефонами: (096) 750-68-48 або 102.



Переглядів: 630
Поширень: 0

Останні новини