На Вінниччині чоловік до смерті побив знайомого: злочинцю загрожує до 10 років тюрми

Вчора, 26 вересня, працівники Відділення поліції № 3 Вінницького районного управління поліції затримали мешканця Оратівської громади, який спричинив смертельні тілесні ушкодження 35-річному жителю цієї ж громади.

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення від поліцейського офіцера громади, якому мешканці села Фронтівка повідомили про те, що по вул. Садовій вони виявили тіло незнайомого чоловіка без ознак життя. За попереднім висновком судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок отримання травм, несумісних з життям.

Як розповів начальник Відділення поліції № 3 Вінницького райуправління поліції Максим Боднюк, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу потерпілого, ним виявився 35-річний житель села Підвисоке.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції зібрали докази причетності до скоєного правопорушення 28-річного жителя села Фронтівка. Зловмисника затримали за місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Встановлено, що 25 вересня близько 20:30 потерпілий зустрів затриманого. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку в ході якої потерпілий отримав численні удари по голові і тулубі. Від отриманих травм чоловік впав на землю та невдовзі помер на місці події.

Наразі слідчими вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання – до 10 років ув’язнення.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Немирівською окружною прокуратурою.



Переглядів: 625
Поширень: 0

Останні новини