Труїла колишніх, як щурів: мешканка Києва довела одного чоловіка до смерті, ще п’ятеро ледь не загинули

Поліція Київщини завершила досудове розслідування стосовно жінки, яка надсилала коханим смертельні посилки.

Поліція Київської області завершила досудове розслідування стосовно жінки, яка надсилала колишнім смертельні посилки і травила їх, як щурів. Один з її колишніх коханих помер у муках, ще п’ятеро ледь не загинули від отруєння талієм.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на поліцію Київщини.

Ще взимку до поліції зателефонував лікар і повідомив, що до медичного закладу Іванківського району доправлено 38-річного чоловіка з явними ознаками отруєння талієм.

Оперативники карного розшуку стали детальніше досліджувати ситуацію. Потерпілий зазначив, що 14 лютого отримав повідомлення з невідомого номера про те, що він брав участь у розіграші і виграв приз. За декілька днів чоловік справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати. За деякий час йому стало зле, і він потрапив до лікарні.

Також подібні випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова. У п’ятьох подруг також був підтверджений в організмі цей вид металу.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи та встановили, що відправлення кур’єрською доставкою ядовитих пляшок рому здійснювала жінка. У той час до поліції повідомили трагічну інформацію — чоловік від отруєння помер.

Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка, ймовірно, труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з нині померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося. Невдалою виявилася спроба створити родину з іще одним потерпілим, який також отримав від підсудної пляшку з отрутою.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні 35-річної зловмисниці було виявлено і вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, в яких вона здійснила купівлю “подарунків” і докази.

Тоді поліцейські затримали жінку, помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили їй про підозру.

Наразі за даними фактами слідчі слідчого управління поліції Київщини, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури, скерували обвинувальний акт до суду. Фігурантці загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Зазначимо, що талій внесено до першого класу токсичності. Він не має смаку й запаху. Отруєння талієм — одне з найскладніших для діагностики. Характерний симптом отруєння сполуками талію — часткове випадання волосся, у значній дозі — тотальна алопеція. В разі високої дози алопеція не характерна, оскільки людина гине.



Переглядів: 989
Поширень: 0

Останні новини