Минулої доби на Вінниччині сталося чотири ДТП: не обійшлося без травмованих

Поліція повідомляє, що аварії стались 27 вересня у Вінницькому, Гайсинському та Тульчинському районах. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались четверо людей, серед яких неповнолітній хлопець.

У Вінницькому міській територіальній громаді автопригода сталась близько 07.00 по автодорозі М-30 поблизу повороту с. Гавришівка. 62-річний вінничанин, водій автомобіля Dacia Sandero, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де допустив зіткнення із двома припаркованими автомобілями. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Того ж дня, о 13.55 по вул. Центральній, в с. Рахни Лісові Тульчинського району 43-річний водій автомобіля DAF допустив зіткнення з мопедом Suzuki під керуванням 65-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП керманич мопеду отримав травми та був госпіталізовий до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась у м. Вінниця близько 19 години. 38-річний водій автомобіля Ford Transit допустив зіткнення із Kia Sportage на перехресті вулиць Кропивницького-Володарського. Унаслідок ДТП 63-річний пасажир автомобіля Kia Sportage госпіталізований до лікарні.

А у селі Вербівка Гайсинського району, близько 21.50 автомобіль ВАЗ зіткнувся з деревом. За попередньою інформацією слідства, 14-річний житель с. Копіївка, який керував даним автомобілем, не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та допустив зіткнення. Двоє пасажирів не постраждали, неповнолітній керманич - госпіталізований.

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. Водії освідовані – вони тверезі.

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини аварій встановлюються.



Переглядів: 1534
Поширень: 0

Останні новини