Новий дитячий електромобіль від Honda: незвичайний спортивний автомобіль для найменших у їх непрості часи

Honda представила неординарний мініатюрний електромобіль під назвою Shogo, призначений для перевезення малих дітей у лікарнях, - розповідає портал Місто.

Shogo володіє переднім відсіком для зберігання дитячих іграшок і загалом буде виготовлено 60 таких мініатюрних електромобілів, які надішлють до кількох дитячих лікарень у США. Дизайн Honda Shogo нагадує стиль спортивних моделей цієї марки, автомобіль виконаний у білому та блакитному кольорах. Електрокар Shogo включає в себе спеціальне відділення для іграшок та задню стійку для розміщення медичних пристроїв. Внутрішній простір обладнаний сидінням і кермом, дозволяючи дітям самостійно керувати автомобілем.

Загалом буде виготовлено 60 таких електромобілів, які були розроблені гоночним підрозділом Honda Performance Development.

Honda Shogo призначений для дітей віком від чотирьох до дев'яти років і призначений для полегшення переміщення коридорами лікарень, роблячи цей процес зручним і приємним для маленьких пацієнтів. Максимальну швидкість можна регулювати вручну, використовуючи кнопки "газ" і "гальмо", які розташовані на кермі. Старші діти можуть керувати Shogo зі швидкістю до 8 км/год. За словами Honda, використання Shogo допоможе дітям легше подолати свої захворювання. Під час поїздок на цьому електромобілі вони матимуть можливість отримувати позитивні емоції, що матиме позитивний вплив на їхнє самопочуття.



Переглядів: 1251
Поширень: 0

Останні новини