Відкрився новий магазин ГРОШ у мікрорайоні Академічний!

Осінь – пора, коли природа засинає, відпустки закінчуються, і люди завмирають в очікуванні зимових свят. Саме у цю пору ми особливо радіємо яскравим подіям, які можуть розбавити осінню сірість, і відкриття нового магазину ГРОШ безперечно стало для вінничан однією з таких подій!

Новий магазин… вражає. Европейське планування, яскраво виділені товарні зони, повні полиці товарів – тут усе продумано до найменших деталей! Чого вартують хоча б нові пластикові візки, набагато легші від звичних металевих – гуляючи поміж рядів із таким справді відчуваєш себе європейцем, і повсякденний процес шопінгу набуває нових барв!

Не обійшлося й без акцій та подарунків до відкриття: першого листопада, спільно із адміністрацією ТЦ Barbara та іншими орендарями було організоване грандіозне свято, було роздано безліч подарунків, поміж яких знову ж таки виділився ГРОШ – виступивши у якості генерального спонсору, магазин надав цілих п’ять телевізорів, які було подаровано п’яти щасливчикам у кульмінаційний момент свята!

Загалом хочеться сказати, що враження магазин справив дуже добре: помірні ціни, продумане розташування товарів, велика кількість паркувальних місць – усі вимоги, які висуває сучасний покупець, тут враховано та втілено. А враховуючи, що адміністрація анонсує все більше нових акцій та нововведень – можемо бути впевнені, що магазин протягом багатьох років відкриватиме свої двері вдячним покупцям!


Переглядів: 13428
Поширень: 2

Останні новини