Нетверезий водій протаранив поліцейського "Пріуса" та після затримання вдарив головою патрульного

В суботу, 10-го листопада, близько 22-ї години на 102 зателефонували небайдужі громадяни і повідомили, що містом рухається автомобіль AUDI Q7, за кермом якого знаходиться нетверезий водій. Патрульні одразу відреагували та виявили транспортний засіб на вулиці Сергія Зулінського.

Водієві подали сигнал про зупинку, однак він додав швидкості і почав тікати вулицею Київською в напрямку виїзду з міста. Інспектори передали інформацію в радіоефір своїм колегам.

Ще один екіпаж вирішив перехопити AUDI Q7 на вулиці Київській, перекривши дорогу службовим автомобілем, однак водія це не зупинило. На великій швидкості він протаранив службовий автомобіль і помчав далі. До переслідування підключились ще декілька екіпажів патрульних. Наздогнали та заблокували автомобіль втікача патрульні в смт Стрижавка. За кермом був 56-річний водій.

Різкий запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови та координації рухів – всі ці ознаки вказували на те, що водій, ймовірно, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Від освідування на місці керманич відмовився. Дорогою до медичного закладу в службовому автомобілі він наніс удар головою в обличчя одному з інспекторів. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

В наркодиспансері водій також відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові. Спілкуючись з поліцейськими, чоловік нецензурно висловлювався, намагався спровокувати бійку та не реагував на зауваження.

Врешті його доставили до відділку поліції та склали цілий ряд адмінматеріалів: за керування напідпитку, вчинення ДТП, зникнення з місця автопригоди, незупинку на вимогу патрульних, численні порушення ПДР та злісну непокору працівникам поліції. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик. 



Переглядів: 2173
Поширень: 0

Останні новини