Вінницькі спортсмени вражають на міжнародних змаганнях "Кубок Європи – Біг Хуберта-2023": 7 призових місць (деталі та фото)

З 29 вересня по 1 жовтня у місті Замосць, Республіка Польща, відбулися міжнародні змагання під назвою "Кубок Європи – Біг Хуберта-2023" у галузі спортивної радіопеленгації. У цих змаганнях взяли участь 10 клубів із трьох країн: Польщі, України і Німеччини. Серед учасників були спортсмени з Вінниці, які представляли міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 2. Вони здобули три золоті, дві срібні і дві бронзові медалі під час цих змагань. Після інтенсивних трьох днів змагань в підсумковому рейтингу вінницька команда посіла третє місце.

Майстерність та висока кваліфікація стали важливими факторами, що сприяли успіху спортсменів з Вінниці. У цих змаганнях:

Станіслав Березовський в категорії юнаків до 14 років (Ч14) виборов "золото" та "бронзу". Артем Степаніщев в категорії юніорів (Ч19) став володарем двох срібних медалей. У тій самій категорії Богдан Філоненко виборов бронзову нагороду.

Не менш важливою була роль їхнього тренера, Заслуженого тренера України Сергія Зеленського, який також взяв участь у змаганнях. Серед ветеранів він отримав дві золоті медалі.

«Дружня атмосфера, цікаві дистанції та хороша організація змагань посприяли досягненню високих результатів нашими спортсменами, за що велика подяка організаторам. Вітаємо переможців із хорошими результатами», – говорить тренер МДЮСШ № 2 Сергій Зеленський.

В особистому заліку всі спортсмени були нагороджені медалями та дипломами.

«Багато викликів стоїть зараз перед нашими спортсменами, але вони мужньо тримають свій спортивний тил і демонструють міць нашої держави. Дякуємо їм за це!» – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.



Переглядів: 580
Поширень: 0

Останні новини