Благодійна ярмарка у Вінницько-Хутірському ліцеї: понад 65 тисяч гривень зібрали на благодійність

У понеділок, 2 жовтня, у Вінницько-Хутірському ліцеї відбулася благодійна ярмарка з нагоди Дня козацтва та Дня Захисників та Захисниць.

На цьому заході був великий вибір солодощів, а також можливість пограти в шахи, шашки, футбол. Тут виступали різні колективи, декламували вірші та співали патріотичні пісні. Багато людей завітали на цю ярмарку, яку ініціювала адміністрація Вінницько-Хутірського ліцею. У заході взяли участь учні, їхні батьки і вчителі. Кожна класна родина вражала своєю унікальністю, єдністю та творчістю. Всі присутні мали можливість спробувати домашні страви, відвідати різноманітні майстер-класи та насолодитися виступами учасників.

Зусиллями ліцею вдалося зібрати 65 193 гривень. Ці кошти будуть використані для благодійних цілей. Деяку частину суми передадуть трьом учням ліцею, які постраждали в аварії на Немирівському шосе. Решта коштів буде використана на закупівлю квадрокоптера для Збройних Сил України.

«Такі заходи об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – це наша Перемога. І вона незабаром настане завдяки військовим і донатам українського суспільства. Колективи закладів освіти також систематично долучаються та донатять на користь ЗСУ, і своїми діями наближають українську Перемогу. Пишаюсь вінницькими освітянами, ви – найкращі», – каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.



Переглядів: 609
Поширень: 0

Останні новини