Український "Антонов" та французька "Turgis & Gaillard" підписали угоду про спільне виробництво безпілотника для Збройних Сил України

Французька компанія "Turgis & Gaillard" уклала угоду з українською компанією "Антонов" про спільне виробництво зменшеної та дешевшої версії безпілотника під назвою "Aarok MALE".  Про це повідомляє редакція Свідомі. Угоду підписали під час візиту Міністра оборони Франції Себастьяна Лекорню до Києва 28 вересня.

Президентка і засновниця компанії Turgis & Gaillard, Фанні Тюржі, об'явила, що планується, що цей безпілотник «має злетіти в Україні наступного року».

Після підписання угоди, українська і французька сторони повинні узгодити подальші кроки на промисловому та експлуатаційному рівні, щоб розпочати виробництво цього безпілотника. Наприклад, вони повинні визначити місце для збирання дрона та вирішити, яке обладнання використовувати, як французьке, так і українське, для створення цього безпілотника.

Тюржі також підкреслила, що "Aarok", який буде виробляти "Антонов", не буде експортуватися і призначений лише для використання Збройними Силами України.



Переглядів: 945
Поширень: 0

Останні новини