Безкоштовна Служба супроводу та перевезення для людей на кріслах колісних: як скористатися

У місті Вінниця при ГО «Гармонія» діє Служба супроводу людей на кріслах колісних. Ця служба отримала підтримку від Вінницької міської ради. Протягом останніх шести місяців фахівці цієї служби надали 1091 послугу. Наразі в Службі супроводу працюють дві особи, які допомагають людям на кріслах колісних з підняттям сходами, сіданням у автомобіль та у багатьох інших ситуаціях.

«Часто люди з інвалідністю живуть у багатоповерхових будинках, ліфта може не бути або він не працює. Проте є необхідність поїхати до лікарні, соціальних закладів. В такому випадку допоможуть працівники Служби супроводу», – зазначає директорка Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк Олена Чорнобривенко.

Хоча Служба супроводу і Служба перевезення можуть співпрацювати, варто зазначити, що це два окремі сервіси, які можна замовляти незалежно один від одного.

Щоб скористатися послугою Служби супроводу, зверніться за телефоном 067-430-00-62. Важливо, що замовляти послугу потрібно за 2 дні. Надають її безкоштовно.



Переглядів: 507
Поширень: 0

Останні новини