Вінничани у скорботі: місто зустрічає на щиті відважного воїна Сергія Сташевського

У цю неділю, 8 жовтня, мешканці Вінниці зустрічають на щиті Сергія Сташевського, відважного воїна та справжнього патріота.

Вінничанин без коливань влітку минулого року вирушив захищати Україну від ворога та приєднався до 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Життя військового завершилося 9 жовтня 2022 року у бою під селом Давидів Брід в Херсонській області. Йому було всього 38 років... Вдома його чекали мати, дві сестрички та брат, - повідомляє міська рада. 

Сергій Сташевський народився 2 січня 1984 року та був випускником 33-ї школи у Вінниці. Після закінчення навчання він розпочав свій трудовий шлях. Сестра Героя, Наталія, зазначає, що Сергій був завжди готовий взятися за будь-яку роботу. Він мав вражаючі навички і вміння: від ремонту техніки до майстерності у будівельній справі.

«А під час війни у Сергія розкрився направду бойовий дух. Він вирушав на виконання бойових завдань без страху. Був впевнений у своїх силах та ніколи не нарікав на труднощі. Разом із побратимами готовий був воювати із ворогом до переможного кінця», – розповіла сестра воїна.

Церемонія прощання із Сергієм Сташевським відбудеться о 14:00 у поминальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Поховають воїна о 15:00 год. на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!



Переглядів: 782
Поширень: 0

Останні новини