Вінницькі спортсмени показали вражаючі результати на чемпіонаті України з сумо в Луцьку

Нещодавно у Луцьку відбувся чемпіонат України з сумо, де вихованці з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 вразили всіх своїми вражаючими результатами. Молоді спортсмени здобули 9 золотих, 20 срібних та 9 бронзових медалей.

Більше 200 спортсменів із 13 регіонів України зібралися заради турніру. За словами Заслуженого тренера України і тренера-викладача спортивної школи № 5, Важі Даіаурі (старшого), ці змагання мали велике значення, оскільки вони були відбірковими для участі у чемпіонатах Європи та світу, - повідомляє міська рада.

Перший день змагань був призначений для дітей віком до 12 та 15 років, які боролися як хлопці, так і дівчата. Другий день був приурочений до змагань серед юніорів і юніорок віком до 18 років, у яких приймали участь 25 спортсменів із Вінниці.

«Цього року у нашій країні, попри усі обставини, вихованці закладу зуміли вибороти багато призових місць. Ми пишаємось нашими спортсменами та висловлюємо щиру подяку їхнім тренерам-викладачам: Важі Даіаурі (старший), Важі Даіаурі (молодший) та Вікторії Сабардак. Саме вони докладають багато зусиль, щоб виховати спортсменів високого класу", – зазначає заступниця директора з навчально-тренувальної роботи МДЮСШ № 5 Тетяна Бондарчук.



Переглядів: 511
Поширень: 0

Останні новини