"Українська армія скоро прийде, і вам хана": у Мелітополі жінки отруїли самогоном 11 окупантів

У місті Мелітополь 11 військових купили самогон у двох жінок, які представилися місцевими мешканцями. Приблизно через пів години після того, як почалось застілля, всі, хто вживав цей алкоголь попрощались з життям. Одинадцять російських солдатів вирушили на концерт Кобзона майже одночасно, практично протягом 15 хвилин, - про це повідомляє телеграм-канал РІА Мелітополь посилаючись на нформацію інсайдерів, що мають зв'язки з окупаційною поліцією.

"Спочатку підозрювали, що самогон був неякісним, але потім з'ясувалося, що до нього додали "одразу кілька отрут". Вижити шансів у них не було", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці розпочали розшук жінок, які продали самогон, але виявилося, що вони зникли миттєво після угоди з військовими. Як можна було передбачити, російські солдати підозрюють цих жінок у "диверсії" або ж вважають їх прибічницями України. Зауважимо, що окупанти відкрито проявляють своє незадоволення щодо місцевих мешканців, які, м'яко кажучи, не симпатизують їм.

"У Мелітополі взагалі стрьомно. Багато пацанів скаржаться, що їх тут не люблять. Деякі навіть прямо їм кажуть: мовляв, українська армія скоро прийде, і вам хана. Хтось із таких і міг хлопців отруїти." - скаржаться окупанти.



Переглядів: 544
Поширень: 0

Останні новини