Студії вокалу "Браво" та "Батерфляй" запрошують дітей та підлітків на безкоштовні заняття з вокалу

У Вінницькому Палаці Дітей та Юнацтва, діти та підлітки мають можливість розвивати свої таланти у різних напрямках, і одним із найпопулярніших є вокальне мистецтво. Вони можуть отримувати навчання в студіях естрадного вокалу "Браво" і "Батерфляй".

Молоді артисти працюють під керівництвом досвідчених викладачів, таких як Тетяна Гриценко, яка керує студією "Браво", і Ганна Яковенко, керівник студії "Батерфляй", - повідомляє міська рада.

Викладачі студій допомагають дітям розкрити свій творчий потенціал, навчаючи їх мистецтву співу, допомагають обрати підходящий репертуар та розвивають сценічну майстерність та виконавчу майстерність. Кожному учневі надається індивідуальне навчання, і головною метою педагогів є розвиток музичних та вокальних здібностей, артистизму та підготовка до виступів.

Вихованці вокальних студій вражають своїми досягненнями. Вони здобули перше місце на Всеукраїнському конкурсі "Кришталева зірка" у Києві та отримали призи на місцевих конкурсах, таких як "Музична парасолька" і "Різдвяна зірка" в Вінниці. Крім цього, студійці брали участь у Міжнародному конкурсі дитячої творчості "Сонце. Радість. Краса" у Болгарії, де вони здобули перше місце, що є приводом для гордості.

«Заняття у нас проходять два рази на тиждень. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Загалом, заняття вокалом дуже корисні для дітей шкільного віку. Музика важлива для естетичного виховання дітей та їхнього всебічного розвитку. Вона позитивно впливає і на фізичний розвиток, адже кожного заняття ми виконуємо дихальні вправи, і на психоемоційний розвиток, бо спів дарує позитивні емоції, насичує енергією», – зазначає керівниця студії «Браво» Тетяна Гриценко.

Студії «Браво» та «Батерфляй» радо запрошують дітей та підлітків віком від 7 до 16 років на навчання.

Інформація на сайті Палацу дітей та юнацтва та за телефонами:

099 436 33 06 Яковенко Г.Р. (Студія «Батерфляй»)

067 262 61 36 Гриценко Т.О. (Студія «Браво»)



Переглядів: 900
Поширень: 0

Останні новини