Магія моди та творчості: модельний колектив "Оксамит" запрошує дівчат долучитись до безкоштовних занять

Міський палац дітей та юнацтва у Вінниці запрошує дівчаток, віком від 5 до 15 років, приєднатись до творчого модельного колективу під назвою "Оксамит". Цей колектив очолюють педагог-дизайнер Ірина Бєлан і хореограф Ірина Макарчук. Під час занять діти вивчають мистецтво самовираження та самовдосконалення, а також ознайомлюються з останніми тенденціями у світі мистецтва та моди, - повідомляє міська рада. Під час занять діти вивчають техніки створення та прикрашання в'язаного одягу, прикрас і аксесуарів, а також здобувають знання про моду та стиль. Вони також мають можливість представити свої дизайнерські вироби на дефіле та фотосесіях, що нагадують професійні модні покази.

Навчальна програма включає в себе вивчення історії моди, колірної теорії, модельного малюнка, художнього дизайну, виготовлення аксесуарів і моделювання, а також фотомоделювання. Крім того, театр моди "Оксамит" має близькі стосунки з українськими дизайнерами та магазинами дитячого одягу.

Учасниці колективу "Оксамит" вже багато разів ставали переможцями міських, всеукраїнських і міжнародних фестивалів дитячих театрів моди та юних дизайнерів.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номерами телефонів 0962586700 та 0983099839 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.



Переглядів: 436
Поширень: 0

Останні новини