Стань лідером змін: Школа громадського лідерства у Вінниці запрошує до участі активну молодь міста

Молода активна громада Вінниці запрошується до участі у Школі громадського лідерства, основна мета якої - підготовка осіб, які стануть лідерами в суспільстві, здатними брати активну участь у громадському житті, приносити позитивні зміни та сприяти розвитку міста та громади, - повідомляє міська рада.

Навчання відбудеться протягом чотирьох інтенсивних днів з 25 по 26 жовтня та з 1 по 2 листопада з 10:00 до 17:00 в приміщенні HUB Місто Змістів, за адресою: вул. Григорія Сковороди, 11. Під час цих днів буде проведено різні тематичні блоки навчання Школи громадського лідерства:

Молодіжне лідерство та громадська активність: допоможе дізнатися, як долучатися до розвитку міста та впливати на прийняття рішень у громаді. Розвиток громади та інструменти участі: розповідатимуть, як буде розвиватися Вінницька громада найближчим часом, як спілкуватися та ефективно взаємодіяти з владою. Проєктний менеджмент: молодь зможеш розвинути навички проєктного менеджменту, втілювати ідеї в життя та досягати поставлених цілей. Партнерство: як об’єднувати зусилля та будувати успішні партнерства, поспілкування з лідерами та лідерками громадського сектору.

Реєстрація обов'язкова за посиланням: https://forms.gle/HwFXzYCpudx2YhW46

Програма події: https://bit.ly/46o6DlC

За додатковою інформацією звертайтеся за номером: 0672982283 Олена.

Захід створено в межах проєкту «Зміцнення організаційної спроможності громадських організацій Вінницької громади», який реалізується ГО Освітній простір 2.0 у партнерстві з громадською спілкою «Мережа ОГС «Місто змістів» та КП Інститут розвитку міст за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.



Переглядів: 629
Поширень: 0

Останні новини