У Вінниці вдосконалили системи живлення у 16 будинках: деталі

У Вінниці завершили капітальний ремонт електричних систем та електрощитових у кількох будинках, розташованих за наступними адресами:  

вулиця Островського, 23, проспект Космонавтів, 67, вулиця Порика, 12.

Загалом, протягом поточного року було проведено капітальний ремонт електричних систем та електрощитових у 16 будівлях у місті.

Усі ці роботи були виконані відповідно до звернень жителів та за умов4и спільного фінансування. Більша частина витрат була покрита за рахунок міського бюджету.

Робота по даних об'єктах була в основному направлена на заміну щитових та самої мережі. Обладнання має бути готове до роботи в умовах частих аварійних відключень електроенергії, які ми мали в минулий опалювальний період, у зв’язку з атаками ворога по енергетичній інфраструктурі країни. Розуміючи, що ця зима, як і минула може бути досить складною, ми продовжуємо приділяти значну увагу зміцненню надійності будинкових систем електропостачання. Адже ці роботи дозволяють зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій", - зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

Всього в ході проведення робіт в будинках, залежно від стану обладнання, може проводитися або заміна системи електропостачання разом з електрощитовими, або ж ці операції виконуються окремо. Наприклад, в процесі капітального ремонту електрощитових може бути проведена повна заміна автоматів, трансформаторів, клемників, контактних груп, тощо. Додатково, при необхідності, може здійснюватися перефазування для налагодження розподілу навантаження на електромережі.

Раніше представники підрядних організацій здійснили відповідні роботи за такими адресами:

вул. Замостянська, 30; вул. В. Винниченка, 16; вул. Генерала Григоренка, 39, вул. Стельмаха, 41, вул. А. Первозванного, 2 А; просп. Юності, 26, вул. В. Порика, 37, вул. Келецька, 64/47А, вул. А. Первозванного, 26, вул. О. Антонова, 28; Немирівське шосе, 10, вул. Кропивницького, 20  вул. Келецька, 41.

В цьому році заплановано провести капітальний ремонт систем електропостачання в понад 20 будинках.



Переглядів: 526
Поширень: 0

Останні новини