Міжкультурний діалог: Вінницю було представлено на конференції мережі міст EU4Culture в Грузії

У місті Цинандалі, Грузія, відбулася третя регіональна мережева конференція з метою укріплення мережі міст EU4Culture. Протягом двох днів учасники активно ділилися знаннями, обмінювались досвідом та розробляли спільні культурні ініціативи. Загалом платформа конференції об'єднала 14 регіональних міст з Вірменії, Азербайджану, Грузії і Молдови.

За словами Олексія Циганкова, першого заступника директора департаменту культури Вінницької міської ради, який керував Вінницькою делегацією, програма конференції була насиченою і включала в себе інформаційні сесії, презентації і активні заходи для сприяння мережевому спілкуванню.

«Учасники мали чудову можливість обмінятись досвідом та баченням щодо співпраці в межах проєкту», – підкреслює Олексій Циганков.

Під час свого візиту, він висвітлив головні досягнення та орієнтири для впровадження Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади до 2025 року.

«Такі події є важливим кроком у зміцненні культурних зв'язків та співпраці між містами та регіонами. Ми вдячні за можливість взяти участь у цьому проєкті та сприяти розвитку культурного обміну», – зазначив Олексій Циганков.

#EU4Culture проєкт, який фінансується Європейським Союзом та реалізується Goethe-Institut, Czech Centers, Danish Cultural Institute та Institut Français en Géorgie.



Переглядів: 472
Поширень: 0

Останні новини