Вирішив, що так швидше добереться до товариша, а потрапив за грати: у Ковелі затримали викрадача автомобіля

У вівторок, 10 жовтня, сталася подія в місті Ковель. Місцева жителька на декілька хвилин залишила свій заведений автомобіль, щоб забрати деякі предмети зі своєї квартири. Проте, коли вона повернулася, автомобіль був вже викрадений. Жінка відразу ж повідомила про крадіжку на гарячу лінію 102. Варто зауважити, що приблизна вартість автомобіля становила близько 300 тисяч гривень. Крім того, всередині автомобіля були важливі документи і особисті речі.

Поліцейські оперативно відреагували на звернення і оголосили план-перехоплення в місті. Через декілька годин автомобіль разом із викрадачем було виявлено на одній з вулиць, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Зловмисником виявився 50-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми з законом. Він вчинив цей злочин у стані алкогольного сп'яніння, вважаючи, що це швидший спосіб дістатися до свого друга. Проте це призвело до його арешту, і зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зараз розглядається питання про застосування запобіжного заходу.



Переглядів: 586
Поширень: 0

Останні новини