В Луцькому ліцеї організували виставку зламаних школярами меблів (фото)

У Луцькому ліцеї №21 імені Михайла Кравчука була створена неординарна виставка, на якій представлено майно, яке було пошкоджено учнями навчального закладу. Ця імпровізована експозиція була розташована в коридорі школи і включала в себе столи, стільці та інші предмети, які "попали під руку" учнів школи, - повідомляє інформаційне агенство Конкурент.

«Зупиніться! Подивіться... Це зробили наші учні! Задумайтеся, дійте!» – такий напис зображений на стенді поруч.

Адміністрація освітнього закладу пояснила, що подібні випадки пошкодження майна трапляються в усіх школах, оскільки, на їхню думку, діти, проводячи ціле літо вдома, можуть втратити звичку до шкільного середовища. За їхніми словами, ця виставка передусім адресована батькам дітей, щоб вони були свідомі про ці випадки та їхні наслідки.

«Виховний процес – це не тільки школа, це і батьки», – зазначили в адміністрації.

Педагоги виражають надію, що ця акція сприятиме вирішенню проблеми, адже бешкетують діти абсолютно різного віку. Директор ліцею, Олег Ковальчук, підкреслив, що ця несподівана виставка з'явилася зовсім недавно.

«В нас зараз іде цикл батьківських зборів, тому виставили, щоб батьки бачили. Діти дуже довго не були в школі, вони відвикли, що чуже майно – це своє майно, що це батьківські кошти. Це в кожній школі є таке, просто ми вирішили трошечки привернути увагу батьків», – пояснила заступниця директора Оксана Мартинюк.



Переглядів: 551
Поширень: 0

Останні новини