Окупанти обстріляли 12 населених пунктів: пошкоджено цивільну інфраструктуру та є жертви серед населення

Упродовж 12 жовтня,  окупанти обстріляли 12 населених пунктів. В результаті було зафіксовано 3 смертельних випадки та 8 поранених серед цивільного населення, - повідомляє Національна поліція України.

Крім цього, спостерігалося пошкодження 51 об'єкта цивільної інфраструктури, включаючи 32 житлових будинки, медичні установи, адміністративні будівлі, школу, церкву, будинок культури, автомобілі, систему теплопостачання та лінії електропередачі.

По Авдіївці, російські війська завдали атаки з використанням авіації, систем "Град", артилерії та танків. Унаслідок цього двоє цивільних осіб та троє працівників поліції отримали поранення. Також були пошкоджені лікарня та офіс.

У селі Багатир, окупанти обстріляли ракетно-артилерійським комплексом "Смерч", що призвело до загибелі 11-річного хлопчика та поранення трьох цивільних осіб, серед них - дитина. Крім цього, було пошкоджено щонайменше 20 приватних будинків, церкву, школу та автомобілі.

Село Гірник було обстріляне системами "Град", що призвело до загибелі однієї людини та травмування іншої. Також були пошкоджені два приватні будинки.

У Галицинівці двоє цивільних мешканців отримали поранення, а в селі Роздолівка - одна особа була поранена.

У Костянтинівці в результаті ворожого нападу було пошкоджено сім багатоквартирних будинків, адміністративну будівлю, теплотрасу та автомобіль.



Переглядів: 403
Поширень: 0

Останні новини