Для дітей селища Десна працює безкоштовний "Дошколярик" та "Творча майстерня" від VinSmart

З 12 жовтня в селищі Десна, що входить до складу Вінницької міської об'єднаної громади, стартували безкоштовні дитячі гуртки від VinSmart, - повідомляє міська рада. У цих гуртках діти матимуть можливість готуватися до школи і розвивати свої творчі здібності. Зараз у селищі діють два таких гуртки - "Дошколярик" і "Творча майстерня", і до них вже приєдналися більше 30 дітей. Галина Обливач, староста Деснянського старостинського округу, явно відзначила радість і вдячність батьків та дітей, оскільки тепер діти можуть отримувати нові знання і навички поблизу свого дому.

Якщо раніше багато жителів населеного пункту возили своїх малюків на розвиваючі заняття в місто, то тепер - це все близько та ще й безкоштовно. Тому, від свого імені та від імені батьків, хочу висловити подяку заступниці міського голови Галині Якубович, відділу молодіжної політики міськради та КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання””, - зазначає очільниця округу.

Директор КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира заявив, що мережа VinSmart регулярно розширює свою діяльність в області роботи з дітьми і молоддю. Навіть у цьому році, не дивлячись на всі труднощі, ця компанія продовжує активно співпрацювати з вихованцями та надавати їм нові можливості для розвитку.

Загалом, з відкриттям VinSmart центру у Десні, маємо 14 Центрів по Вінницькій міській територіальній громаді. Відкриття нових напрямів діяльності на прилеглих територіях є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань”, – зазначив він.

Як зазначила Галина Обливач, відкриття Центру VinSmart в окрузі передувала скрупульозна підготовча робота, яка включала в себе вибір та організацію приміщення, його технічне обладнання і інші необхідні заходи.

В результаті було вирішено, що гуртки запрацюють на базі звільнених шкільних приміщеннях, в цій же будівлі у нас працює дитячий садок та спортивна кімната”, - розповідає Галина Обливач.

Усі подробиці щодо роботи дитячих гуртків батьки, які записали своїх дітей на заняття, зможуть отримати у відповідній групі в месенджері Viber. Також інформацію можна отримати за телефоном: 50-82-13.  Крім того, у листопаді планується відкриття групових занять з англійської мови для дітей з Деснянського старостинського округу, яке також буде організовано КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання".

Ці гуртки розраховані для дошколяриків та дітей 1-2 класу, а також учнів 3 -6 класів. На початок занять з нетерпінням очікують дуже багато діток. Попередньо на ці гуртки записалося майже 50 дітей”, - зазначає Галина Обливач.



Переглядів: 556
Поширень: 0

Останні новини